4Ε tiešraide

TV kanāls:

Valsts: Grieķija

Kategorija: Vietējais

4.6 no 5

5 balsīm

4Ε skatīties straumēšanas tiešraidi

Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία,την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Από το 1993 η 4Ε δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και παρουσίασης ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο την πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, την καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και την προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.

Valstis

  • TV 100 Είναι ο πρώτος μη κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα. Ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε το 1988 από τον τότε δήμαρχο της πόλης Σωτήρη Κούβελα.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το κανάλι της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία το 1992. Το σήμα του εκπέμπει στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το κανάλι άρχισε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 1988 στο νομό Κυκλάδων. Είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι στην περιοχή και καλύπτει τηλεοπτικά τα νησιά των Κυκλάδων καθώς

    4.3 из 5

    11 голосов