Flash-TV tiešraide

TV kanāls:Flash-TV

Valsts: Grieķija

Kategorija: Vietējais

4.6 no 5

5 balsīm

Flash-TV skatīties straumēšanas tiešraidi

Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο τελευταίας τεχνολογίας standard αφού το σύστημα είναι ολοκληρωμένο σε απόλυτη ψηφιακή βάση.

Σήμερα, είκοσι ένα χρόνια μετά, η τηλεόραση του FLASH έχει ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές απαιτήσεις του κοινού της περιφέρειας κατοχυρώνοντας τη θέση του στη Δυτική Μακεδονία, προσφέροντας ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Valstis

  • Το κανάλι καλύπτει την πόλη των Ιωαννίνων και τις γύρω περιοχές. Πλέον φτάνει σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Προβάλλει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Η Focus WEB TV είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα με πλήθος εκπομπών ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες του διαδικτύου και των χρηστών . Στις

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν.

    4.3 из 5

    11 голосов