ZIK tiešraide


ZIK tiešraide

TV kanāls:ZIK

Valsts: Ukraina

Kategorija: Ziņas TV

4.6 no 5

5 balsīm

ZIK skatīties straumēšanas tiešraidi

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

Valstis

  • Інтер — український загальнонаціональний телеканал, входить до медіахолдингу Inter Media Group, який є частиною DF Group, що належить українському бізнесмену Дмитру Фірташу.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • «А1» находится на первой кнопке любого телеприемника в Одессе и Одесской области. Аудиторию в возрасте от 18 до 65 лет высокорейтинговый телеканал «А1» привлекает качественным

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Первый интерактивный канал красоты в Прямом Эфире BOUTIQUETV. Посвященный моде и стилю, здоровью и образу жизни. Зритель получает эксклюзивный взгляд на новые тренды и модные

    4.3 из 5

    11 голосов